За нас и нашата компанија

Ние сме компанија која успешно се занимава со трговија на големо на производи за широка потрошувачка. Посветена работа и верба во квалитетот на производите што ги нудиме, со текот на времето ни обезбедија да бидеме една од водечките позиции во регионотНашaта дистрибуција е ориентирана кон непрехранбени производи, а нашето портфолио се состои од водечките светски брендови во своите области. Ние сме официјални дистрибутери за SONAX, WD-40, AROMA, MICHELIN, WUNDER-BAUM, PHILIPS, NARVA, LITTLE JOE, MENABO, VERSACO, и многу други брендови за кои можете да дознаете повеќе овде на нашата страница.Ние сме присутни на Македонскиот пазар повеќе од 20 години, а професионалното искуство што го стекнавме, односите со нашите партнери кои се зголемуваат секој ден, како и деталното знаење и следење на трендовите и потребите на пазарот, резултираа со висок квалитет на услуга што сме подготвени да ги обезбедиме во секое време, со наши деловни успеси. Покрај Република С.Македонија, работиме многу успешно низ целиот регион, така што можете да нè барате во областите на Србија и Косово.ПРОДАЖБА

Одлична соработка со сите релевантни национални и меѓународни супермаркети, Баумаркети самостојни центри и ланци на бензински пумпи и независни локални дилери и специјализирани канали, обезбедува постојано присуство и лесна достапност на нашите производи до крајните клиенти. Продажба и дистрибуција Нашиот асортиман опфаќа исклучително широк спектар на повеќе од две илјади и петсто производи. Основни категории се: Козметика за автомобили, додатоци за автомобили, електроника, алати, сезонски програми. Ваквиот широк спектар на производи бара исклучителна флексибилност и прилагодливост кон постојаните промени на пазарот, следејќи ги глобалните и регионалните трендови.

ЛОГИСТИКА

Ефикасните логистички решенија и најнапредните решенија за прибирање на нарачки, кои постојано се во согласност со најновите светски стандарди, ни овозможуваат испорака во најкус можен рок. Ние испорачуваме во рамките на 2.600 продажни места во рок од 24 до 48 часа, покривајќи ја целата територија на Република С. Македонија. ЦЕНТАР за дистрибуција Нашиот современ дистрибутивен центар од 3.000 квадратни метри и 2.000 палетни места се наоѓа во Скопје и ја снабдува целата Република С.Македонија. Сеопфатни и мултифункционални софтверски решенија ни овозможуваат да се интегрираме со управувањето на испорака и транспорт, така што сите нарачки се навремено доставуваат и на задоволство на нашите клиенти.